Багнюк Валентин Віталійович

Директор КНП «БРОВАРСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ»

Багнюк Валентин Віталійович народився 30.09.1962 р. в смт. Велика Димерка.
Після закінчення Київського медінституту в 1986 році, розпочав свою трудову діяльність на посаді лікаря-хірурга Броварської ЦРЛ. За час роботи хірургом освоїв найскладніші методики оперативних втручань, за що був атестований, як лікар-хірург вищої категорії. За час роботи проявив себе не тільки як лікар-клініцист, а як і лікар організатор управління охороною здоров’я. Має загальний стаж роботи-38 років.

Був призначений на посаду начмеда по хірургічному профілю, а в 2009 році призначений головним лікарем ЦРЛ. Зразу ж після призначення завершив будівництво нової районної поліклініки (яке велось 20 років).

За короткий період підняв рівень і можливості лікарні в освоєнні сучасних високоефективних методів діагностики і лікування. Завдяки цьому лікування і діагностика, які донедавна виконувались тільки в інститутських клініках міста Києва, почали виконуватись в спеціалізованих відділеннях ЦРЛ. Це лапороскопічні операції на органах черевної порожнини, урологічні операції за допомогою цифрової відеотехніки та відеостійок, лазерне дроблення сечових каменів, лікування інфаркту міокарда та інсульту методом тромболізису та інші.

За результатами рейтингової оцінки по підсумках року лікарня займає призові місця (двічі – 1, один раз – 2) серед центральних районних лікарень області.

Нагороджений:
– орденом Президента «За заслуги» ІІІ ступеня-2020р
– медаллю «За доблесну працю»
– грамотами та відзнаками району та області
– Присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України»-2014
– нагороджений дипломом лауреата Всеукраїнської Програми «Золоті руки України»-2014
– Почесна грамота МОЗ України-2016
– Грамота Верховної Ради України-2019