Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, та його очікуваної вартості по закупівлі:« За кодом CPV за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (відповідний код 15111100-0 Яловичина; відповідний код 15112130-6 Курятина )» Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 №710. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-14-006727-a

обгрунтування-тех.якісних-х-тик-мясо-2023