Політика конфіденційності

Користуючись офіційним сайтом Комунального некомерційного підприємства «БРОВАРСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ» БРОВАРСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ», скорочена назва КНП «БРОВАРСЬКА  БАГАТОПРОФІЛЬНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ» або КНП «БРОВАРСЬКА  БКЛ» (надалі – Сайт), ви довіряєте нам свою інформацію. У цій Політиці конфіденційності описано, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо та як ми їх використовуємо. Це важлива інформація, і ми її сподіваємося, що ви уважно прочитаєте.

Конфіденційність користувачів нашого сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Дані правила пояснюють, як ми використовуємо вашу персональну інформацію.

Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень даних Правил, ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному вашому наступному візиті.

Персональні дані у розумінні цієї Політики конфіденційності – це будь-яка інформація, яка дає можливість ідентифікувати вас, а також інформація про вашу діяльність, наприклад, при використанні нашого сайту, якщо таке використання прямо пов’язане з інформацією, що дозволяє вас ідентифікувати.

Використовуючи Сайт, ви погоджуєтесь та приймаєте норми, надаєте КНП «»Броварська БКЛ» дозвіл на збирання, реєстрацію, зберігання, поновлення, використання, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних систем у порядку, визначеному цією Політикою конфіденційності. Обробка ваших персональних даних починається з моменту прийняття Умов використання.

Ми зберігаємо за собою право у будь-який час змінювати цю Політику конфіденційності без персонального повідомлення кожного користувача. Натомість, ми публікуватимемо час останніх змін, що були внесені до Політики конфіденційності, у полі “Публікації”. Продовжуючи використовувати Сервіси після внесення таких змін, ви погоджуєтесь та приймаєте їх як частину Політики конфіденційності.

Будь ласка, ознайомтеся також із Умовами використання. Ця Політика конфіденційності є додатком до Умов використання та становить їх невід’ємну частину.

Інформація, яку збирає Сайт

Для надання послуг ми можемо збирати таку інформацію:

  • Автоматичний збір технічної інформації. Коли ви використовуєте Сайт, ми можемо збирати деяку інформацію автоматично, наприклад, вашу IP-адресу, тип вашої операційної системи, тип браузера, час та дату вашого відвідування. Така інформація може бути персональними даними, якщо вона прямо дозволяє вас ідентифікувати.
  • Cookie. Ми можемо також автоматично збирати певну інформацію шляхом використання cookie. cookie – це невеликий файл із букв та цифр, який завантажується на ваш комп’ютер, коли ви відвідуєте певні веб-сайти. Існують різні способи налаштування cookie. Ви можете:
  • відключити їхню дію та видалити їх за власним бажанням;
  • змінити налаштування браузера, щоб обмежити використання cookie;
  • обмежити можливість браузера слідкувати за вашою історією переглядів веб-сайтів.

Використання персональних даних

Ми використовуємо ваші персональні дані для:

  • надання інформаційних послуг за допомогою Сайту та електронної пошти;
  • полегшення вашого користування Сайтом;
  • полегшення адміністрування та наповнення Сайту.

Поширення та розкриття персональних даних

Ми не передаємо ваші персональні дані третім особам, окрім як за вашою згодою або на умовах, визначених цією Політикою конфіденційності.

Ми вважаємо своїм обов’язком виконання та дотримання вимог законодавства, тому ми можемо розкривати ваші персональні дані у деяких випадках. Зокрема, ми можемо розкрити відповідні персональні дані, якщо ми вважатимемо це необхідним та обґрунтованим для дотримання законодавства, судового процесу, для проведення розслідування чи на вимогу інших державних органів, а також у відповідь на скарги, для захисту від шахрайства, зловживань, неправильного чи незаконного використання Сайту.

Захист інформації

Уся персональна інформація, що належить вам, зберігається на серверах, які діють у повній відповідності до українського законодавства та Закону України “Про захист персональних даних”. Передача та рух інформаційних потоків повністю захищений. Закликаємо вас захищати власну конфіденційність, зокрема, надійно зберігаючи паролі від вашого профілю.

Зворотній зв’язок

Ми завжди раді почути ваші роздуми чи пропозиції щодо вдосконалення нашої роботи, а також щодо положень цієї Політики конфіденційності. Звертайтесь до нас за електронною адресою: brov_crl@ukr.net або через форму зворотного зв’язку на сайті лікарні.